مهندس محمد نژاد به با خبرنگار مهرنیوز
کرج – رئیس بیمارستان الزهرا (س) شهرستان اشتهارد از راه اندازی بخش سونوگرافی و پد فرود بالگرد در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حمید محمد نژاد گفت: فعالیت یک بیمارستان مجهز در شهرستان اشتهارد با جمعیتی بالغ بر 35 هزار نفر و همچنین فعالیت شهرک صنعتی که روزانه جمعیت قابل توجه ای در مسیر ترانزیتی آن در رفت و آمد هستند، بسیار حائز اهمیت است.
وی با اشاره به افزایش ضریب اشغال تخت تا 47 درصد و آمار مراجعین به این بیمارستان اظهار داشت: بیمارستان در تامین پزشکان متخصص به خوبی عمل کرده است و در حال حاظر پزشکان متخصص بیهوشی ، اطفال، زنان و زایمان و جراحی عمومی به صورت 24 ساعته در بیمارستان مقیم هستند.
رئیس بیمارستان فاطمه الزهرا اعلام کرد: مسطح سازی پد فرود بالگرد در بیمارستان انجام شده است و به زودی پد استاندارد فرود بالکرد در این مرکز احداث می شود.
وی در ادامه عنوان کرد: بخش سونوگرافی بیمارستان در سه روز فعال است و دیگر احتیاجی به مراجعت بیماران به شهرستان های اطراف نخواهد بود.
محمدنژاد ضمن تاکید بر اعتماد سازی مردم شهرستان نسبت به تجهیزات ، امکانات و کادر تخصصی این مرکز افزود: مراجعه کنندگان می توانند بدون طی کردن مسافت های طولانی اعم> خدمات درمانی خود را از جمله دیالیز، سونوگرافی، رادیولوژی و غیره در این مرکز بهرمند شوند.
وی خبر داد: تا سال آینده بخش اورژانس جدید بیمارستان راه اندازی و متخصصین طب اورژانس فعال خواهند شد.