بازدید و ارزیابی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی البرز از بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س)
در مورخه شنبه شانزدهم اسفند ماه 1404، دکتر شهرام صیادی، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در هشتمین روز از حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان با هدف ارزیابی و بررسی ارائه خدمات درمانی در بیمارستان های استان از بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) شهرستان اشتهارد بازدید کردند.
دکتر صیادی در این بازدید با حضور در بخش اورژانس با مدیریت و کادر درمان گفتگو کرد و آخرین اقدامات انجام شده، تعداد بیماران بستری در بخش های مختلف، وضعیت دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی و حضور پزشکان را ارزیابی کردند.
رئیس دانشگاه از حضور فعالانه تیم مدیریتی و کادر درمان در این مرکز قدردانی نموده و نکاتی را در جهت بهبود خدمت رسانی به ویژه در شرایط بحرانی ارائه کردند.
رئیس دانشگاه از بخش دیالیز این مرکز بازدید کرد و ضمن گفتگو با بیماران از نزدیک در جریان وضعیت دارو و درمانی این بیماران قرار گرفته و دستورات لازم نسبت به رضایتمندی بیشتر را صادر کردند.
گزارش تصویری مربوط به بازدید مذکور در ادامه قابل مشاهده می باشد :
نظر دهید